luxe villa met prive zwembad frankrijk
vakantiehuis in Provence met gezellige woonkamer
vakantiehuis met zwembad in Provence

Gastenboek Provence Villa - Vakantiehuis in Provence - Côte d'Azur


Wilt u weten wat andere reizigers vonden van de vakantievilla Provence in Fayence Frankrijk? Lees hieronder wat andere gasten vonden van het luxe vakantiehuis met prive zwembad in Frankrijk.

Bent u zelf gast geweest in de vakantievilla met prive zwembad in Fayence en wilt u uw ervaringen kwijt over de vakantiewoning of de omgeving van Seillans, Provence of Fayence? U kunt onderaan de pagina uw eigen bericht achterlaten. Alvast bedankt!

[0]   1   2   >>   
Kirsten, Bart, Pim en Mariska (16-3-2011 16:39:37)
Kirsten, Bart, Pim en Mariska 9-9-2009 Heerlijk was het, de eerste week van september. Echt genieten. Prachtig huis, van alle gemakken voorzien en een heerlijk zwembad. Wij waren met 2 gezinnen en 3 kinderen, dus ruimte genoeg en de kids konden geen genoeg van het zwembad krijgen. 's Avonds spectaculaire uitzichten en overdag genieten van het briesje ( was ook wel nodig ). Kortom een aanrader, hartelijk bedankt!
Stan JansQ (16-3-2011 16:39:11)
Stan Jans 1-8-2009 wij mochten de 60ste verjaardag van mijn echtgenote in jullie prachtige villa vieren, samen met onze kinderen en kleinkinderen. Een heerlijke locatie met een subliem uitzicht op de omgeving. Het feit dat we tijdens ons verblijf slechts n uitstapje, naar Cannes, deden, bewijst toch wel hoe gezellig en sfeervol het vakantiehuis wel was! Wij hopen dit in de nabije toekomst zeker nog eens over te doen.
Patricia Roberts (16-3-2011 16:38:45)
Patricia Roberts 30-7-2009 We stayed in this marvellous villa for two weeks in June. The villa is amazing - even better than the photos, if that is possible. Not only were the views unbelieveable, but the villa itself was spotlessly clean and designed to capture the views over the valley and the nearby villages of Seillans and Fayence. It is in a peaceful location, but not far at all from many of the Provence attractions. If you are looking for a place to stay in Provence - look no further than here.
Boris Breuls (16-3-2011 16:38:18)
Boris Breuls 1-10-2008 Er zijn veel comments in het gastenboek over het uitzicht en ook ik ontkom er niet aan: het was echt prachtig. Wij hebben twee weken doorgebracht in het huis, maar we zouden z teruggaan. Zeker nu de herfst hier losbarst... Het huis, de inrichting en de aanwezige spullen waren dik in orde en het geheel is een aanrader.
[0]   1   2   >>   
Uw naam *
Bericht*
Anti Spam Code *